[tabs tab1=”title=Plata prin PayPal” tab2=”title=Comisioane” tab3=”title=Cum adaug un review corect” tab4=”title=Cum arhivez in format .zip”]
[tab]

Plata prin PayPal

PayPal este cel mai mare procesator de plăţi electronice din lume iar deschiderea unui cont se face gratuit şi durează câteva minute. Află mai multe despre PayPal.

Avantajul unui cont Paypal este că plățile pot fi efectuate mai rapid și se poate ține evidența acestora, însă pentru a efectua o plată pe ASEonline, contul Paypal este opțional iar aceasta se poate efectua direct cu cardul bancar.

După ce ai dat click pe butonul „Plătește prin Paypal” de la baza coșului de cumpărături, vei fi redirecționat pe pagina de plăți Paypal, unde poți selecta „Pay with my credit or debit card” dacă nu ai un cont deschis la procesatorul de plăți.

Pay without an account

[/tab]
[tab]

Comisioane si plati

Pentru a asigura funcționarea corectă a platformei ASEonline.ro, pentru a acoperi costurile de întreținere și pentru a motiva alți utilizatori să creeze conținut, percepem un comision de 25% din valoarea fiecărei tranzacții.

Pentru crearea de conținut sub formă de review-uri pentru materiile din cadrul ASE, sistemul vă recompensează cu 0.5€ pentru fiecare review – în limita a 20 per utilizator, cu condiția ca informațiile să fie detaliate, de actualitate și să nu fie deja prezente pe site. Citește si Cum adaug un review corect.

Transferul de fonduri în contul tău se face la cerere, iar suma minimă de retragere este de 20€. Transferul de fonduri se face prin intermediul PayPal, iar pentru a primi fonduri este necesar să aveți cont PayPal.

[/tab]
[/tabs]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*