15 păreri la “Subiecte admitere master ASE

 1. Andreea

  Buna vreau sa dau si eu la master la Ase la Managementul Calitatii si as dori si eu subiectele de anul trecut 2013 ma poate ajuta si pe mine cineva?Mersi!

  Răspunde
 2. Elena Rotarescu

  Buna, vreau sa dau la master la ASE ( specializarea CIG ) si sunt curioasa daca te lasa cu planul de conturi in sala si cu calculator?\
  Stie cineva unde putem gasi grilele ce s-au dat in ultimii 4 ani?

  Răspunde
 3. Alexandra

  Daca sunt 35 de grile a cate 2 puncte, fac 70. Intrebarea evidenta e cum poti sa iei 10 si orice alta nota pana la 7 avand in vedere situatia

  Răspunde
 4. cryss_91

  buna as avea si eu o nelamurire…eu vreau sa dau la management pt resurse umane…dar nu prea stiu unde se incadreaza astea…k sunt 2 de management…manag economic si adm publica…aveti vreo idee?pls help

  Răspunde
 5. maria

  Buna ,
  Referitor la teste, daca nu vor fi la fel, probabil similare , materia e aceeasi. Am inceput sa rezolv testele cu ajutorul materialelor. Daca apare vreo carte cu subiecte 2012 as dori si eu…. 😀 Cred ca toti le vrem!

  Răspunde
 6. feli

  buna…masterul de tip dofin e cu predare in limba engleza? stie cineva unde pot gasi grilele pentru concurs din anii trecuti?:)

  Răspunde
 7. diana_27

  Stie cineva daca exista o carte cu grile posibile pentru admiterea la master (ma refer la carti de grile cum erau anii trecuti cele pentru admiterea ciclu licenta la ASE)? Merci anticipat!

  Răspunde
 8. Adrian

  Adica tu zici ca la absolut toate facultatile din ASE s-au dat pentru admiterea la master 2011 aceleasi subiecte ca in 2010? :) Mi se pare cel putin SF daca nu horror de-a dreptu…. :)

  Răspunde
 9. Adrian

  Salut! Ai cumva si subiectele de la admitere la master ASE din anul 2011? Am vazut ca tocmai a aparut cartea la editura ASE si ma gandeam ca or fi si subiectele uploadate pe undeva pe net…

  Răspunde
  1. Iordache

   Sunt aceleasi. Curios, dar adevarat, Adrian, in 2011 s-au dat aceleasi subiecte ca in 2010. daca ai noroc se vor da si in 2012 :)

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*